Joulukuun toimintaa ja tapahtumia

6.12.2017

PUUROJUHLA KALENTERIT HAKA-OUTLET

PUUROJUHLA

17.12. alkaen klo 15.00 vietetään Hakan ja VV:n perinteistä puurojuhlaa LA BAMBA- ravintolassa (Osoite: Elimäenkatu 15 00510 Helsinki).
Herkuttelun ohella juhlassa palkitaan eri harjoitusryhmien painijoita ja myös joulupukki saattaa kunnioittaa tilaisuutta läsnäolollaan. Kaikki lapset voivat tuoda mukanaan n. 2 €:a maksavan lahjan pukinkonttiin.
ILMOITTAUDU SÄHKÖPOSTITSE (info(at)helsinginhaka.fi) 12.12. mennessä!
Paikan sijainti:
http://labambafinland.fi/yhteystiedot/

 

KALENTERIT
Kalenterit saapuvat lähipäivinä painosta ja ovat lunastettavissa harjoitusten yhteydessä.
Kalentereiden myynti on Hakan ainut kaikille seuran jäsenille suunnattu varainhankintakampanja. Varainhankinnan tavoitteena on pitää toiminta- ja jäsenmaksut mahdollisimman edullisina kaikille harrastajille. Lisäksi seura pyrkii osallistumaan kilpailevien harrastajien kilpailu- ja leirityskustannuksiin. Varainhankinnan tuottoja suunnataan myös kaikille harrastajille ja perheille järjestämällä yhteisiä tapahtumia, kuten esim. puurojuhlat ja kauden päättäjäiset.
Toive on, että kaikki harrastajat/perheet ottavat myyntiin jonkin verran kalentereita. Kalentereiden etukanteen on hinnaksi merkitty 12 €. Myyjä saa pitää palkkiona jokaisesta myydystä kalenterista 2 € ja seuralle tilitetään 10€/kalenteri 15.1. 2018 mennessä käteisellä tai tilisiirtona. Jos myyntityö ei tunnu houkuttelevalta, niin laadukas seinäkalenteri soveltuu mainiosti myös joululahjaksi.

Suositusmyyntimäärät:
Nalle- ja nassikkapaini 3 kpl
Painikoulut  ja kilpailuryhmät 5 kpl

HAKA-OUTLET

Pukinkonttiin tai muuten vaan voi edullisesti hankkia urheiluvaatteita ja painitossuja Hakan varaston tyhjennysmyynnistä. Myymälä avataan harjoitusten yhteydessä su 10.12., to 14.12. ja la 16.12. Maksut käteisellä tai tarvittaessa laskulla.

 

Hyvää itsenäisyyspäivää ja mukavaa joulun odotusta

T: HAKAN TONTUT