Painiliiton hallituksen tiedote 26.3.2020

12.3.2020

Valtiovallan määräysten mukaisesti tullaan kansalaisten liikkumista rajoittamaan toistaiseksi, mutta ainakin 19.4.2020 asti.

Suomen Painiliiton hallitus on videokokouksessaan 25.3.2020 päättänyt kehottaa seuroja pidättäytymään painiharjoittelusta. Lajiharjoittelussa luodaan kiistattomasti olosuhteet, jotka mahdollistavat koronaviruksen leviämisen.

Liitto peruuttaa kaikki koulutus- ja muut tilaisuudet yms. sekä kilpailutoiminnan 30.4.2020 asti (tai kunnes erikseen ilmoitetaan). Liitto kehottaa painijoita siirtymään peruskuntoharjoitteluun yksin tai perheen jäsenten kesken. Painiliiton valmentajien harjoitteluohjeita seuroille ja painijoille tullaan julkaisemaan liiton fb- ja/tai nettisivuilla.

Lisäksi hyviä painijoiden oheisharjoitteluohjeita löytyy mm. Helsingin Painimiesten videoista: https://www.youtube.com/cha…/UCXaTcZvbFyUHtTFNShgPrGg/videos tai
https://www.youtube.com/cha…/UC5Tv54z5UCc-i9Yqr3SVX7g/videos

Painiliitto tulee jatkossakin noudattamaan tarkasti valtiovallan ohjeita. Pyydämme seuraamaan uusia ohjeita ja noudattamaan niitä. Varautukaa, että liikkumista rajoitetaan ja muita suosituksia tullaan jatkamaan määräajan 19.4.2020 jälkeenkin. Ohjeet tulevat mahdollisesti nopeastikin muuttumaan.

Lisäksi:

Helsingin Hakan juhlakilpailut 9.5. 2020 perutaan myös. Kisajärjestelyt ja markkinointi vallitsevissa olosuhteissa on hankalaa.

 

 Myös KLL:n mestaruuskilpailut toukokuussa on jo peruttu.


Ulkoilkaa ja harjoitelkaa kotona sovelletusti niin paljon kuin on mahdollista.

Toivottavasti mahdollisimman moni pysyy terveenä!

Yt

Valmentajat ja seuran toimihenkilöt